fbpx

Prijzen

lichaamsmassage

Holistische massage
€ 20,00
per half uur
Plan Features
Een lichaamsmassage kalmeert het lichaam, verbetert de concentratie en zorgt voor een algeheel welzijn. Het lichaam maakt tijdens een massage het stofje Oxytocine aan. Oxytocine zorgt ervoor dat we ons tevreden, rustig en kalm voelen. Bij langdurig gebruik gaan we er zelfs van groeien en beter leren. Het werkt bloeddrukverlagend en we ervaren minder stress. Door middel van massage ga je uit je hoofd, en kom je meer met je aandacht in je lichaam. Dit geeft rust en ontspanning, waardoor je een beter slaappatroon kunt ontwikkelen.

Kindermassage

€ 20,00
30-40 min
Plan Features
Kinderen kunnen soms moeilijk hun gevoel onder woorden brengen en zo kan zich spanning in het lijf opbouwen. Vaak uit spanning zich in buikpijn, hoofdpijn of onrust. Doormiddel van een hoofd, buik en voetreflexmassage, nodig ik het kind uit om de spanning los te laten. Doormiddel van een massage gaat het kind uit zijn hoofd en kan de focus gelegd worden op ontspanning van het lichaam. Hierdoor kan het kind beter beter ontspannen en gaat het bijvoorbeeld beter slapen. De kleding kan tijdens de massage aanblijven, wel is het handig om makkelijk zittende kleding te dragen.

Voetreflexmassage volwassene

€ 20,00
30 min
Plan Features
Een voetreflexmassage werkt ontspannend, stress verlagend en geeft nieuwe energie. Voetreflexmassage kan ook helpen bij een goede en een fijne nachtrust. Bij een voetreflexmassage behandel ik de reflexzones, door middel van wrijving en druk van duim of vingertoppen. Op deze manier kunnen blokkades worden opgeheven waardoor energie weer vrij kan stromen.

Chakramassage (lichaamsmassage en chakra’s balanceren op de voet)

€ 40,00
60 min
Plan Features
Chakra’s nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen. Alle chakra’s spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Elke chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Het zou mooi zijn als alle chakra’s open zouden zijn en even actief. Vaak is dit niet het geval. Chakra’s kunnen ‘dichtzitten’ waardoor blokkades in de energie ontstaan. Om dit te compenseren worden andere chakra’s juist overactief, hetgeen weer tot andere problemen leidt.

Coaching

intake
€ 60
60 min
Plan Features
Uitgebreide intake met de ouders/verzorgers waarin de hulpvraag wordt besproken. Aan de hand van wat er besproken is, stel ik een behandel/coachplan op.
Maak nu een afspraak

    Aanvraag consult

    Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op