fbpx

Verzendkosten en levertijd

De prijzen die zijn vermeld op de websites zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief de verzendkosten. Druk-, typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

De kosten voor iedere verzendoptie worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces.

Praktijk Daglicht gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de registratie en verwerking van bestellingen en streeft ernaar om je bestellingen af te leveren op een woonadres of ophaalpunt in Nederland, overeenkomstig de door jou gekozen leveringswijze.

Praktijk Daglicht streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk en op volgorde van binnenkomst af te handelen. We streven ernaar om binnen 2 tot 3 dagen na bevestiging van een bestelling te leveren, tenzij anders overeengekomen. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Mocht de levering onverhoopt niet binnen 30 dagen plaatsvinden, dan kun je de bestelling annuleren.

Indien je je e-mailadres hebt geregistreerd, ontvang je na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per e-mail, met daarin de verwachte levertermijn en Track & Trace code. Indien je een account hebt aangemaakt kun je op de websites, de bestelling en Track & Trace code terug vinden in jouw account.

Als je bestelling niet op de geplande datum aankomt, neem dan contact op met de klantenservice.

Maak nu een afspraak

    Aanvraag consult

    Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op